Ki ő?

Bella Thorne 1997. október 8 -án született Floridában, jelenleg 20 éves. Modell és énekesi karrierje mellett, a színészként robbant be a köztudatba. A nagy ismertségét az Indul a risza! nevű sorozatban érte el, ami 3 éven keresztül futott a Disney csatornán. Ezután egyre több filmes és sorozatos felkérést kapott egyaránt. Napjainkban az I. Marlene King által rendezett Famous In Love sorozatnak a főszereplője. Az évek során kiadta három könyvét is, melyek egy trilógia részét képezik.  >>Bővebben

 
Projektek
Famous In Love

karakter: Paige Townsen
dátum: 2017-?

infotrailergaléria
Midnight Sun

karakter: Katie
dátum: 2018.03.23

infotrailergaléria
Assassination Nation

karakter: Reagan
dátum: 201801.21

infotrailergaléria
 
Társoldalak
Feltételek

 
Chat
 
Információk
2016. 01. 21. Nyitás
Anne Szerkesztő
Bella Thorne Téma
G-Portál Tárhely
Linda, 2. verzió Design
Gergő Köszönet

 

 

Frissek

Sundance Film Festival

2018.01.24. 17:11, Anne

Január 22 -én a Sundance Film Festivalra érkezésekor kapták lencsevégre Bellát, amikor is boldogan pózolt a lesifotósoknak. Ezen a helyszínen készült róla egy kisebb fotósorozat is, amiről három képet kaptunk, mindent megtaláltok a galériában.

   

Újranyitás

2018.01.23. 18:29, Anne

Köszöntök mindenkit Magyarország egyetlen Bella Thorne rajongói oldalán!

Talán páran még emlékezhettek erre a lapra, amit egy évig vezettem. Így szintén egy év kihagyás után újra megjött a kedvem az oldalhoz, és bátorkodtam letörölni minden tartalmat és elindítani újra. Bella munkásságát és életét a mai napig érdeklődve követem, és nagyon hiányzott hogy nap mint nap foglalkozzak egy róla szóló oldallal. Úgy néz ki innentől több időm is lesz erre, tehát boldogan térek vissza és remélem ti is ugyanilyen lelkesedéssel fogjátok majd látogatni a lapot. Persze nem érkeztem üres kézzel, az elmúlt egy hónapban folyamatosan a tartalmon dolgoztam, és úgy hiszem ennek meg is lett az eredménye. A Bella részlegen immár 11 modulból tudhattok meg érdekességeket a színésznőről, emellett az Oldal menüpontot is igyekeztem egyre tartalmasabbra megírni. Emellett pedig a Galériát rengeteg új képpel frissítettem, tehát ha van kedvetek kicsit felzárkózni, hogy mi is történt kedvencünkkel ebben az egy évben ott megtehetitek. Nem is húznám tovább a szót, induljon is az oldal élete.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!