Ki ő?

Bella Thorne 1997. október 8 -án született Floridában, jelenleg 20 éves. Modell és énekesi karrierje mellett, a színészként robbant be a köztudatba. A nagy ismertségét az Indul a risza! nevű sorozatban érte el, ami 3 éven keresztül futott a Disney csatornán. Ezután egyre több filmes és sorozatos felkérést kapott egyaránt. Napjainkban az I. Marlene King által rendezett Famous In Love sorozatnak a főszereplője. Az évek során kiadta három könyvét is, melyek egy trilógia részét képezik.  >>Bővebben

 
Projektek
Famous In Love

karakter: Paige Townsen
dátum: 2017-?

infotrailergaléria
Midnight Sun

karakter: Katie
dátum: 2018.03.23

infotrailergaléria
Assassination Nation

karakter: Reagan
dátum: 201801.21

infotrailergaléria
 
Társoldalak
Feltételek

 
Chat
 
Információk
2016. 01. 21. Nyitás
Anne Szerkesztő
Bella Thorne Téma
G-Portál Tárhely
Linda, 2. verzió Design
Gergő Köszönet

 

 

Oldal

Az oldal története


Eredetileg az oldal 2016. január 1. -jén nyitotta meg kaput, thorne-online.gportal.hu néven. Áprilisban került sor a címének megváltoztatására, és azóta is ezen a néven elérhető. Ebben az egy évben a Portálajánlóban, és a Szerkesztő ajánlatában is kint volt. Míg 2017 -ben egy 1 éves szünetre kellett tennem az oldalt technkai okok, és főleg időhiány miatt. Azonban egy évvel később, újra megnyitja a kapuit az oldal, immár két évesen, és remélem hogy a továbbiakban is a lehető legfrissebb információkkal láthatlak el titeket Belláról.

Miért pont Bella?


Bella Thorne -t 2011 -ben ismertem meg az Indul a risza sorozatnak köszönhetően, melyben ő játszotta az egyik főszereplőt. Rögtön kedvencemmé vált, és miután jobban utánanéztem, hogy valójában ki is ő, nagyon szimpatikus lett. A sorozat után már nem követtem különösebben az életét, ám kb 2015 -ben találtam rá újból egy közösségi oldalon, és innentől kezdve már megszállott rajongója lettem. Annak ellenére hogy rengetegen támadják a viselkedése miatt, én nagyra tartom őt a munkásságáért, illetve főként amiatt is hogy tényleg képes százszázalékosan önmagát adni. Szerintem napjainkban már sok olyan híreséggel találhatjuk szembe magunkat akik elszálltak a hírnévtől, de őt ez sosem változtatta meg, és ez is egy olyan dolog amit nagyon szeretek benne. Ezt a véleményt pedig nem változtatja meg az sem, amilyen képeket a közösségi oldalaira kiposztol, és az sem hogy hány emberrel jön össze és milyen időközönként. Mindenképpen szeretném minnél több emberrel megismertetni őt és a munkásságát egyaránt, ezért is hoztam létre ezt az oldalt.

Csere feltételek


Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, talán a legfontosabb feltétel, hogy az oldalad témája az érdeklődési körömhez közel álljon. A chatben nyugodtan kérhetsz cserét. Emellett még az is fontos, hogy az oldalad egy hírességgel vagy sorozattal foglalkozzon. Mivel én képpel teszlek ki, szeretném ha ez nálad is így lenne. Az oldalad legyen legalább 2-3 hetes, és megtalálható legyen rajta legalább egy kis tartalom. És persze ne sértődj meg ha esetleg nemet mondanék.

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!