Ki ő?

Bella Thorne 1997. október 8 -án született Floridában, jelenleg 20 éves. Modell és énekesi karrierje mellett, a színészként robbant be a köztudatba. A nagy ismertségét az Indul a risza! nevű sorozatban érte el, ami 3 éven keresztül futott a Disney csatornán. Ezután egyre több filmes és sorozatos felkérést kapott egyaránt. Napjainkban az I. Marlene King által rendezett Famous In Love sorozatnak a főszereplője. Az évek során kiadta három könyvét is, melyek egy trilógia részét képezik.  >>Bővebben

 
Projektek
Famous In Love

karakter: Paige Townsen
dátum: 2017-?

infotrailergaléria
Midnight Sun

karakter: Katie
dátum: 2018.03.23

infotrailergaléria
Assassination Nation

karakter: Reagan
dátum: 201801.21

infotrailergaléria
 
Társoldalak
Feltételek

 
Chat
 
Információk
2016. 01. 21. Nyitás
Anne Szerkesztő
Bella Thorne Téma
G-Portál Tárhely
Linda, 2. verzió Design
Gergő Köszönet

 

 

Famous In Love

Szereplők

Paige Townsen
Paige Californiában nőtt fel szüleivel, Mr. és Mrs. Townsennel. Cassandrával és Jakekel a California Metro Egyetemen találkozott. Később a barátok egy apartmanba költöztek. A lány egyre mélyülő érzelmeket táplál Jake iránt, amit nem mer bevallani magának sem. Cassie pedig észrevette hogy ezeket Jake is viszonozza. Kedves, törődő és hűséges ember, mindenkivel akivel találkozik nagyon közvetlen. A film főszerepe mellett igyekszik a tanulásra is nagy figyelmet fordítani. Divatos, mindig színes ruhákba öltözik.
Rainer Devon
Rainer Nina Devon és Alan Mills gyerekeként született, ám csak édesanyja nevelte, ugyanis ő úgy gondolta hogy az apa nem tudna felelősségteljesen gondoskodni a fiáról. Így mindenféle hazugsággal etette a fiút hosszú éveken keresztül. Szintén a film főszereplője. A szereplőválogatáson találkozik Paige -el, akibe azonnal beleszeret, és el akarja nyerni a szívét. Egy vonzó és kedves srác akinek az egész élete a Locked film körül forog. Rengeteg kapcsolata volt már, így talán meg sem lepődünk hogy régebben Tangey Turner -el is randizott.
Jake Salt
A California Metro Egyetem tanulója, emellett pedig feltörekvő forgatókönyv író. Cassie és Paige legjobb barátja, az utóbbi iránt pedig már régóta kezd többet érezni mint barátság. Alexis -nek megakad a szeme a fiún és úgy akar bevágódni, hogy elviszi a forgatókönyvét egy híres rendezőnek. Ebből pedig semmi jó nem származik majd, ugyanis teljesen megváltozatják és ellopják a munkáját. Annak ellenére hogy nagyon szereti a legjobb barátait, Paige kapcsolatára féltékeny és ezért össze is vesznek.
Cassandra Perkins
Cassie Katheryn Perkinsben született, édesanyja egy késő esti szappanopera színésznője volt, aki aztán a lány 9 éves korában rákban elhunyt. Míg addig mindig támogatta egyik legjobb barátját Paige -t, miután ő helyette a barátnője kapja meg a Locked főszerepét, féltékeny lesz rá. Szintén a California Metro Egyetem tanulója dráma szakon.
Alexis Glenn
Híres gyerekszínészként nőtt fel, gyerekkora óta Rainer közeli barátja. A sorozat a Rachel Davis -al való kapcsolatával indul, de később már Jake oldalán láthatjuk. Szülei elváltak és ezért depressziós is volt. Megadatik a lehetőség számára hogy egy film producere legyen, így Jake kárára el is fogadja az ajánlatot. 
Tangey Turner
Fiatal popsztár, kapcsolata volt már Rainer -el és Jordan -el. Édesanyja a menedzsere, ő dönti el hogy a lány milyen zenéket adhat ki, és milyen fellépésekre járhat. Míg unja a rutint, és szeretné kipróbálni magát a country dalok előadásában, anyja ezt megakadályozza, így kirúgáshoz folyamodik. A Locked filmből kirúgták, mert kiderült hogy más fogja eljátszani az ott alakított karakterét jogi okok miatt. Később Leilaként kapja vissza a szerepét a műben. Folyamatosan dráma veszi körül, és a szerelmi élete sem alakul fényesen.
Jordan Wilder
Ed Kahnt alakítja a Locked című filmben. Szerelmi élete nagyon bonyolult. Fiatal kora ellenére sokáig kapcsolatban van Rainer édesanyjával, Ninával. Nina számtalanszor segített neki, és húzta ki a bajból. Igazi anyja magára hagyta, maj később fenyegetéssel követelt pénzt a fiától. A botrányos sztorit hátrahagyva kamu történetet talált ki családjáról a karriere miatt, illetve eredeti nevét (Jordy Michaels) is megváltoztatta a hitelesség érdekében. Ám ez nem sokáig maradhat titokban, és egy újabb fenyegetés áldozatává válik.
Nina Devon
Rainer okos és megfontolt édesanyja, aki Hollywood egyik legismertebb producere. Akármit képes megtenni fia érdekében. Titkos viszonyt folytat a filmjében szereplő Jordan -el. Még fia születésekor elvált a férjétől, és eltitkolta a gyereke elől apja létezését. Mikor ez kiderül, egy időre megromlik a Rainer -el való kapcsolata, és a viszonyát is veszély fenyegeti.


1. évad

01x01 - Pilot
01x02 - A Star is Torn
01x03 - Not So Easy A
01x04 - Prelude to a Diss
01x05 - Some Like It Not
01x06 - Found In Translation
01x07 - Secrets & Pies
01x08 - Crazy Scripted Love
01x09 - Fifty Shades of Red
01x10 - Leaving Los Angeles

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!